Arstec AS

Ekspert innen asfaltproduksjon og forebyggende vedlikehold

Siden 1979 har Arstec vært ledende aktør innen fagfeltene vi har representert. Vi leverer våre varer og tjenester i hele Norden og i Polen.

Din partner på vei

Vi er et selskap i vekst, med lang erfaring

I over 40 år har våre produkter og løsninger blitt brukt innen veibransjen. I dag leverer vi komplette løsninger med produkter, utstyr, kursing og opplæring innen produktkategoriene.

Historikken

På 80 og 90 tallet leverte vi maskiner og utstyr til asfaltfresing, drenering og asfaltproduksjon. Rundt årtusenskiftet tok additiver til asfaltproduksjon større fokus. Siden generasjonsskiftet i 2011 har forebyggende vedlikehold innen asfaltfaget og kommunalteknikk også blitt en viktig del av vår virksomhet. Arstec-gruppen består i dag av flere selskaper med mange dyktige og erfarne medarbeidere, ledet av brødrene Eirik og Are Strand.

Miljø og bærekraft

Ved å forlenge levetiden på det vi har i dag, gjenbruke alt når levetiden en gang i fremtiden er oppbrukt og produsere nytt med beste kvalitet og lavest mulig karbonavtrykk kan vi bidra til en bærekraftig forvaltning av ressursene. Dette er ikke bare det beste for miljøet, det er i de fleste tilfeller også mest økonomisk.

Vår visjon

Arstec AS skal til enhver tid formidle kunnskap og erfaring slik at teori omdannes til anvendt praksis. Sammen med både kunder og produsenter skal vi kontinuerlig arbeide for alltid å ha innovative produkter med topp kvalitet, raskt levert til konkurransedyktige priser.