- Vi er veldig glade for at Joacim takket ja til å lede arbeidet med å styrke Arstecs posisjon innen forebyggende vedlikehold av veier i det skandinaviske markedet. Joacim har solid erfaring, noe jeg selv fikk nyte godt av da vi var kollegaer på begynnelsen av 2000-tallet, sier daglig leder Eirik Strand i Arstec AS.

- Jeg gleder meg til å komme i gang i jobben. Arstec har en innovativ produktportefølje innen vedlikehold og fornying av asfalt. Nå i starten blir jeg mest å se hos våre svenske kunder, men ser frem til å arbeide sammen med de norske kollegaene utover våren, sier Joacim Elverum.

Arstec AS har siden 1979 vært leverandør av løsninger, produkter, maskiner og utstyr til asfalt- og veivedlikehold. Selskapet har de siste årene utvidet sitt sortiment til også å inkludere kommunalteknikk. Arstec AS er i dag forhandler i Skandinavia, Baltikum og Polen for flere europeiske og amerikanske produsenter, i tillegg til egenutviklede produktserier og løsninger.

-For å være ledende leverandør innen produktkategoriene, arbeider vi kontinuerlig sammen med både kunder og produsenter for alltid å ha innovative produkter med topp kvalitet, raskt levert til konkurransedyktige priser, sier Eirik Strand.

For ytterligere spørsmål, ta gjerne kontakt.

Eirik Strand
Daglig leder
Mob: +47 924 24 190
eirik@arstec.no

Joacim Elverum
Sales Manager Nordic
Mob: +46 733 89 82 70
joacim@arstec.se